LAPWALL LEKO® Archicad-aloituspohja

29/11/2022

LapWall

Olemme tehneet rakennetyypeistämme aloituspohjan Archicad-rakennussuunnitteluohjelmistolle. Tiedoston voi ladata verkkosivulta Dokumentit-sivultamme ja se on saatavilla Prodlib-palvelussa LapWallin kirjastossa.

Rakennetyypit on luotu käyttäen suomenkielistä Archicad 25 -aloituspohjaa, jotta niiden käyttöönotto olisi mahdollisimman helppoa. Archicad-projektitiedostoon on mallinnettu 52 rakennetyyppiä. Jokaiselle rakenteelle on tallennettu valmiiksi sen ominaisuustietoja kuten paloluokka, lämmöneristävyys, ääneneristävyys ja eloperäisen hiilen määrä. Laskennan avulla on saatavissa LapWallin tuotteiden osalta eloperäisen hiilen määrä kokonaisuudessaan.

Rakennetyypit on tallennettu seinä, laatta ja kattotyökaluihin muistiasetuksiksi, joita voi itse tarkentaa edelleen omaan käyttötapaan soveltuvaksi. Lisäksi kaikista rakennetyypeistä on mallinnettu pohjaan valmiiksi näyte niihin tutustumiseksi pohjassa ja luetteloissa.

Tiedoston voi ottaa käyttöön sellaisenaan tai siirtää sen sisältämiä rakennetyyppejä muihin suunnitelmiin kopioimalla niitä leikepöydän kautta tai Attribuuttien hallinnassa. Aloituspohjaa voi käyttää Archicad 25 ja sitä uudemmissa ohjelmaversioissa sekä Windows- että Macintosh-laiteympäristöissä.

AJANKOHTAISTA

07/02/2023

Strategian toteuttaminen eteni, liikevaihto kasvoi odotetusti ja kannattavuus parani merkittävästi....

01/02/2023

Talotehtaat ovat olleet perinteisesti rakennusliikkeitä, jotka valmistavat taloelementtejä oman yrityksen...

05/01/2023

LapWall on saanut valmiiksi helmikuussa 2022 liiketoimintakaupassa ostetun Vetelin kattoelementtiyksikön...

12/12/2022

LapWall Oyj (“LapWall”) on allekirjoittanut noin 1,5 miljoonan euron sopimuksen...

02/12/2022

LapWallin joululahja menee tänä vuonna Hyvä Joulumieli -keräykseen, vähävaraisten Suomessa...

29/11/2022

Olemme tehneet rakennetyypeistämme aloituspohjan Archicad-rakennussuunnitteluohjelmistolle. Tiedoston voi ladata verkkosivulta Dokumentit-sivultamme...

Videokirjastomme

Ota kumppaniksi elementtirakentamisen edelläkävijä

LAPWALL LEKO® elementointijärjestelmä

Kattava vakioitujen tuotteiden valikoima tarjoaa mahdollisuuden elementoida rakennus kokonaisuutena. Mitä laajempi toimitus, sen nopeammin valmista paikan päällä!

LAPWALL LEKO® seinäelementit

Valikoimastamme kustannustehokkaat ratkaisut yksi- ja monikerrosrakentamiseen, sekä hybridirakentamiseen. Lopullinen seinäelementti suunnittelu aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

LAPWALL LEKO® kattoelementit

Kattoelementeillä rakennus saadaan säältä suojaan hetkessä, eikä rakennusaikaista erillistä suojausta tarvita. Kattoelementti on tehokas ratkaisu aina asuinrakennuksista suuren kokoluokan teollisuusrakennuksiin asti.

Toteutamme vuosittain yli 400 projektia