LAPWALL LEKO® Archicad-aloituspohja

29/11/2022

LapWall

Olemme tehneet rakennetyypeistämme aloituspohjan Archicad-rakennussuunnitteluohjelmistolle. Tiedoston voi ladata verkkosivulta Dokumentit-sivultamme ja se on saatavilla Prodlib-palvelussa LapWallin kirjastossa.

Rakennetyypit on luotu käyttäen suomenkielistä Archicad 25 -aloituspohjaa, jotta niiden käyttöönotto olisi mahdollisimman helppoa. Archicad-projektitiedostoon on mallinnettu 52 rakennetyyppiä. Jokaiselle rakenteelle on tallennettu valmiiksi sen ominaisuustietoja kuten paloluokka, lämmöneristävyys, ääneneristävyys ja eloperäisen hiilen määrä. Laskennan avulla on saatavissa LapWallin tuotteiden osalta eloperäisen hiilen määrä kokonaisuudessaan.

Rakennetyypit on tallennettu seinä, laatta ja kattotyökaluihin muistiasetuksiksi, joita voi itse tarkentaa edelleen omaan käyttötapaan soveltuvaksi. Lisäksi kaikista rakennetyypeistä on mallinnettu pohjaan valmiiksi näyte niihin tutustumiseksi pohjassa ja luetteloissa.

Tiedoston voi ottaa käyttöön sellaisenaan tai siirtää sen sisältämiä rakennetyyppejä muihin suunnitelmiin kopioimalla niitä leikepöydän kautta tai Attribuuttien hallinnassa. Aloituspohjaa voi käyttää Archicad 25 ja sitä uudemmissa ohjelmaversioissa sekä Windows- että Macintosh-laiteympäristöissä.

AJANKOHTAISTA

20/09/2023

LapWall Oyj on allekirjoittanut Pyhännän yksikössään alkusyksyn aikana noin 4...

01/09/2023

LapWall Oyj tiedotti 14.6.2023 allekirjoittaneensa noin 6,5 miljoonan euron sopimuksen...

08/08/2023

Haastavasta liiketoimintaympäristöstä huolimatta tilauskanta vahvistui merkittävästi Suluissa esitetyt luvut viittaavat...

01/08/2023

Yhtiön toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen ja talousjohtaja Tuomo Riihonen esittelevät katsauksen...

01/06/2023

LapWall on 31.5.2023 toteuttanut 18.5.2023 tiedotetun liiketoimintakaupan suunnitelman mukaisesti, ja...

19/05/2023

LapWall Oyj ja KW-Component Oy ovat 18.5.2023 allekirjoittaneet sopimuksen, jossa...

Videokirjastomme

Ota kumppaniksi elementtirakentamisen edelläkävijä

LAPWALL LEKO® elementointijärjestelmä

Kattava vakioitujen tuotteiden valikoima tarjoaa mahdollisuuden elementoida rakennus kokonaisuutena. Mitä laajempi toimitus, sen nopeammin valmista paikan päällä!

LAPWALL LEKO® seinäelementit

Valikoimastamme kustannustehokkaat ratkaisut yksi- ja monikerrosrakentamiseen, sekä hybridirakentamiseen. Lopullinen seinäelementti suunnittelu aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

LAPWALL LEKO® kattoelementit

Kattoelementeillä rakennus saadaan säältä suojaan hetkessä, eikä rakennusaikaista erillistä suojausta tarvita. Kattoelementti on tehokas ratkaisu aina asuinrakennuksista suuren kokoluokan teollisuusrakennuksiin asti.

Toteutamme vuosittain yli 400 projektia