Puuelementtien valmistus
Elementointijärjestelmä

LAPWALL LEKO® elementointijärjestelmä

Hiottu prosessi takaa laadukkaat tuotteet ja palvelut

Rakennuksen suunnitteluprosessi on monivaiheinen. Valmiiksi suunnitelluilla puuelementtien vakioratkaisuillamme olemme pystyneet lyhentämään suunnitteluun kuluvaa aikaa huomattavasti. Elementtituotteemme on standardisoitu ja vakioitu rakenneratkaisuiltaan ja detaljeiltaan. Puuelementtien koko, aukotukset ja mahdolliset verhoukset ovat kuitenkin aina yksilölliset ja tuotteemme soveltuvat siten asiakkaidemme tarpeisiin.

Olemme vahvasti mukana suunnittelemassa kohdetta. Jo suunnitteluvaiheessa varmistetaan, että rakennus täyttää määräykset ja järjestelmän tuottama kokonaisuus toimii. Rakennuksesta tuotetaan LAPWALL LEKO® elementointijärjestelmän avulla 3D-malli. Se tarjoaa myös valmiit suunnitelmat tehtaille ja työmaille.

Puuelementtien valmistus tapahtuu pitkälle automatisoiduissa tehtaissamme, kuivissa sisätiloissa. Elementit varastoidaan sateelta suojassa ja kuljetuksen ajaksi ne suojataan huolellisesti. Kuivaketju säilyy katkeamattomana asennukseen asti.

Yhdellä sopimuksella saadaan rakennus säältä suojaan nopeasti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, ilman huolta hinnan ja valmistusaikataulun pitävyydestä.

puuelementti-suunnittelu
puuelementti-valmistus
LapWall punainen 1

Toimitusprosessi

prosessi 01

SUUNNITTELU

Teemme kohteen puurakenne- ja elementtisuunnittelun vakioiduilla ja kestävillä ratkaisuilla. Aina 3D:na.
prosessi 02

VALMISTUS

Puuelementit valmistetaan pitkälle automatisoiduissa tehtaissamme tehokkaasti. 

prosessi 03

VARASTOINTI

Valmiit tuotteet varastoidaan säältä suojattuna.

prosessi 04

KULJETUS

Puuelementit kuljetetaan työmaalle halutusssa asennusjärjestyksessä. Kuivaketjumme pitää perille asti!

Vakioitu LAPWALL LEKO® asennuskonsepti mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan asennuksen.

Puuelementtien valmistus

8 viikkoa aikaa toimitukseen

Mitä tapahtuu tehtaalla?

TEKIJÄT - TEHTÄVÄT - AIKATAULUT

Kaikilla LAPWALL LEKO® tuotteillamme on RTS EPD ympäristöseloste

Group 1159

Panostamme paljon kuivaketjumme katkeamattomuuteen, koska tiedämme kosteuden olevan rakentajien ja kiinteistöomistajien suurimpia huolenaiheita. LapWallin kanssa toimiessa kosteusongelmia ei tarvitse miettiä. Kuivaketjumme ei katkea työmaakohtaisen kosteudenhallintasuunnitelman ansiosta.

Group 1160

Kuivat tehdasolosuhteet, katettu varastointi ja elementtien suojattu kuljetus työmaalle takaavat että rakennus saadaan säältä suojaan ilman elementtien kastumista. Huomioimme myös asennuksen aikaisen sään, emmekä suorita asennuksia esimerkiksi rankkasateessa.

Asiantuntijamme - kysy lisää!