LEKO® elementointijärjestelmä

LapWall LEKO® elementointijärjestelmä kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen

Hiottu prosessi takaa laadukkaat tuotteet ja palvelut, täsmälleen oikeanlaisina ja oikeaan aikaan

Rakennuksen suunnitteluprosessi on monivaiheinen. Valmiiksi suunnitelluilla vakioratkaisuillamme olemme pystyneet lyhentämään suunnitteluun kuluvaa aikaa huomattavasti. Tuotteemme on standardisoitu ja vakioitu rakenneratkaisuiltaan ja detaljeiltaan. Puuelementtien koko, aukotukset ja mahdolliset verhoukset ovat kuitenkin aina yksilölliset ja tuotteemme soveltuvat siten asiakkaidemme tarpeisiin.

LapWall on vahvasti mukana suunnittelemassa kohdetta. Jo suunnitteluvaiheessa varmistetaan, että rakennus täyttää määräykset ja järjestelmän tuottama kokonaisuus toimii. Rakenne- ja elementtisuunnittelussa LEKO®-elementointijärjestelmän avulla rakennuksesta tuotetaan 3D-malli. Malli tarjoaa myös valmiit suunnitelmat tehtaille ja työmaille.

Tuotteemme valmistetaan pitkälle automatisoiduissa tehtaissamme, kuivissa sisätiloissa. Elementit säilötään sateelta suojassa ja suojataan huolellisesti. Kuivaketju säilyy katkeamattomana asennukseen asti.

Yhdellä sopimuksella saadaan rakennus säältä suojaan – nopeasti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Ilman huolta hinnan pitävyydestä ja valmistumisaikataulusta

Toimitusprosessi

SUUNNITTELU

Teemme kohteen puurakenne- ja elementtisuunnittelun vakioiduilla ja kestävillä ratkaisuilla. Aina 3D:na.

VALMISTUS

Puuelementit valmistetaan pitkälle automatisoiduissa tehtaissamme tehokkaasti. 

VARASTOINTI

Valmiit tuotteet varastoidaan säältä suojattuna.

KULJETUS

Puuelementit kuljetetaan työmaalle halutusssa asennusjärjestyksessä. Kuivaketjumme pitää perille asti!

Vakioitu LEKO® asennuskonsepti mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan asennuksen.

Elementtien valmistus

8 viikkoa aikaa toimitukseen

Mitä tapahtuu tehtaalla?

TEKIJÄT - TEHTÄVÄT - AIKATAULUT

Kaikilla LEKO® -tuotteillamme on RTS EPD - ympäristöseloste

Panostamme paljon kuivaketjumme katkeamattomuuteen, koska tiedämme kosteuden olevan rakentajien ja kiinteistöomistajien suurimpia huolenaiheita. LapWallin kanssa toimiessa kosteusongelmia ei tarvitse miettiä. Kuivaketjumme ei katkea työmaakohtaisen kosteudenhallintasuunnitelman ansiosta.

Kuivat tehdasolosuhteet, katettu varastointi ja elementtien suojattu kuljetus työmaalle takaavat että rakennus saadaan säältä suojaan ilman elementtien kastumista. Huomioimme myös asennuksen aikaisen sään, emmekä suorita asennuksia esimerkiksi rankkasateessa.

Asiantuntijamme - kysy lisää!