LapWall elementtisuunnittelu

03/01/2019

LapWall

Mittatarkkaa puuelementtien suunnittelua

LapWall elementtisuunnittelu on puuelementtien suunnittelua ja mallintamista tehtaidemme ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Laadukas elementtisuunnittelu nopeuttaa projektin läpimenoaikaa ja vähentää työmaalla syntyviä kustannuksia, koska oikein suunniteltujen elementtien valmistaminen ja asentaminen on sekä laadukasta, että nopeaa.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat rakennusyritykset, jotka rakentavat esimerkiksi pientaloyhtiöitä (kerrostalot, rivitalot, paritalot ja luhtitalot), hoivatiloja, päiväkoteja, liiketiloja tai palvelutaloja.

Vakioitu detaljiikka ja oikeanlainen rakennesuunnittelu on avain onnistuneeseen elementtisuunnitteluun

Rakennesuunnittelun toteuttamiseen kanssamme on kaksi vaihtoehtoa:

1) Sopimussuunnittelijoidemme käyttäminen

2) Sisäisten suunnittelijoidemme käyttäminen

Suosittelemme kaikille asiakkaillemme joko sopimussuunnittelijoidemme tai sisäisten suunnittelijoidemme käyttämistä, koska tuotteemme täysin tuntevat suunnittelijat osaavat ottaa kaiken tarvittavan huomioon. Kun käyttämämme vakiodetaljit, raaka-aineet ja tuotantoprosessimme ovat suunnittelijalle tuttuja, niin hän pystyy suunnittelemaan kohteen tuotantoomme sopivaksi.

Vaikka ulkopuolinen suunnittelija onkin varmasti ammattitaitoinen, niin ulkopuolisten suunnittelijoiden suunnitelmissa on poikkeuksetta korjattavaa, koska tuotteemme ei ole ollut suunnittelijalle ennestään tuttu. Tällaisissa tapauksissa käy usein vielä niin, että suunnittelija ei ole tiennyt rakennuksessa käytettävän elementtejämme, jolloin rakennesuunnittelu on tehty jo lähtökohtaisesti väärin, jonka korjaaminen tuottaa asiakkaallemme lisäkustannuksia.

Elementtisuunnittelun korkealuokkainen lopputulos syntyy 3D-mallinnuksen avulla

Elementtisuunnittelun lopputulos on se, että rakennus on 3D-mallinnettu elementtien osalta täysin. Mallinnuksen pohjalta luomme elementtikuvat ja työstötiedostot koneille, joiden perusteella valmistamme elementit.

Miten projekti etenee kanssamme?

Aloitamme projektin aina huolellisella alkutilanteen kartoituksella. Käymme kanssasi rakennuksen detaljiikan tarkasti läpi varsinkin haastavimpien liitosten osalta, jotta työmaalle toimitetut elementit ovat mittatarkkoja ja asennusvalmiita.

Kun olemme tehneet suunnitelmat, niin aloitamme 3D-mallinnuksen luomisen. Sen avulla mallinnamme jokaisen rakennukseen tulevan elementin, jonka jälkeen valmistamme elementit nykyaikaisissa tehtaissamme. Kun elementit ovat valmiita, niin saat ne sovittuna päivämääränä toimitettuna työmaallesi. Elementtien kuivaketju pysyy katkeamattomana koko projektin ajan. Yhteistyön helppouden varmistaa selkeä ja kirjallinen sopimus, jossa vastuualueet on jaettu osapuolten välille selkokielisesti.

Saat kauttamme myös elementtien asennuspalvelun. Elementtiasennusryhmä asentaa työkseen ainoastaan LapWallin elementtejä, joten erityisesti haastavimmissa kohteissa suosittelemme käyttämään asennusryhmäämme. Toki asennuksen tilaaminen meiltä nopeuttaa projektin läpimenoaikaa myös rakennusteknisesti yksinkertaisimmissa kohteissa, minkä takia palvelumme käyttäminen on järkevää kaikille asiakkaillemme. 

Käytä sopimusasiakkuus hyväksesi

Sopimusasiakkuudet ovat molemmille osapuolille kannattavampia, koska tällöin kuluja voidaan karsia sekä suunnittelun että tuotannon osalta. Samalla se vähentää sinun työmäärää, koska sinun ei tarvitse suorittaa esimerkiksi työläitä kilpailutuskierroksia. Toteutamme yli puolet suunnitteluprojekteista sopimusasiakkaillemme, mikä kertoo palvelumme korkeasta laadusta ja hyvästä hyötysuhteesta.

Ota yhteyttä!

Suomen suurimpana toimijana takaamme, että käytössäsi on aina uusin tieto, laadukkaat materiaalit sekä osaavimmat ammattilaiset.

Ota yhteyttä, mikäli elementtisuunnittelu on sinulle pian ajankohtaista! Näin varmistat, että projektisi valmistuu meidän työosuuden osalta sovitussa aikataulussa, sovitulla hinnalla sekä sillä toimitussisällöllä, jonka sovimme projektin alussa yhdessä.

AJANKOHTAISTA

29/04/2024

Liikevaihto ja tilauskanta kasvoivat haastavassa markkinassa  Suluissa olevat luvut viittaavat...

11/04/2024

LapWall Oyj on julkaissut vuoden 2023 vuosi- ja vastuullisuuskatsauksensa. LapWallin...

10/04/2024

LapWall on tehnyt investointipäätöksen tehdashankkeestaan Pyhännälle. Investointi laskee osavalmistus- ja...

10/04/2024

LapWallin luottoluokitus on parantunut entisestään ollen nyt tasolla Platina (Asiakastieto)...

07/03/2024

LapWall on tehnyt investointipäätöksen tehdashankkeestaan Pyhännälle. Investointi laskee osavalmistus- ja...

07/02/2024

Strategia osoitti toimivuutensa haastavassa markkinatilanteessa Suluissa esitetyt luvut viittaavat edellisen...

Videokirjastomme

Ota kumppaniksi elementtirakentamisen edelläkävijä

LAPWALL LEKO® elementointijärjestelmä

Kattava vakioitujen tuotteiden valikoima tarjoaa mahdollisuuden elementoida rakennus kokonaisuutena. Mitä laajempi toimitus, sen nopeammin valmista paikan päällä!

LAPWALL LEKO® seinäelementit

Valikoimastamme kustannustehokkaat ratkaisut yksi- ja monikerrosrakentamiseen, sekä hybridirakentamiseen. Lopullinen seinäelementti suunnittelu aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

LAPWALL LEKO® kattoelementit

Kattoelementeillä rakennus saadaan säältä suojaan hetkessä, eikä rakennusaikaista erillistä suojausta tarvita. Kattoelementti on tehokas ratkaisu aina asuinrakennuksista suuren kokoluokan teollisuusrakennuksiin asti.

Toteutamme vuosittain yli 400 projektia