LapWallin ja Kastelli-talojen yhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle

30/11/2023

LapWall

LapWall on solminut toukokuussa 2023 yhteistyösopimuksen puuelementtitoimituksista Kastelli-talojen kanssa. Sopimus on voimassa vuoteen 2028 ja siihen sisältyy viiden vuoden optio. Kastelli-talojen puuelementit valmistetaan LapWallin Pyhännän tehtaalla.

”Kastellin liiketoiminta perustuu yhteistyöhön ja kumppanuuksiin, joille loppuasiakkaan tyytyväisyys on sydämenasia. LapWallin ja Kastelli-talojen kahden vahvan liitto mahdollistaa paremman asiakastyytyväisyyden ja varmistaa kustannuskilpailukyvyn uuden nousun lähestyessä. Rakennusmarkkinan myllerryksissä ei ole yhdentekevää kenet valitsee kumppaniksi oman kotinsa rakentamiseen. Vahvat kumppanit antavat turvaa asiakkaillemme niin lasku- kuin nousukaudella”, kertoo Kastelli-talojen toimitusjohtaja Joran Hasenson.

LapWallin toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen on tyytyväinen yhteistyön sujuvuuteen: ”Kastelli-talojen saaminen LapWallin asiakkaaksi oli merkittävä strateginen askel kohti tavoitettamme ottaa vähintään kolmasosa yksikerrosseinäelementtimarkkinasta. Tehty pitkä sopimus mahdollistaa suunnitelmallisen molempia osapuolia hyödyttävän yhteistyön rakentamisen. Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten tämä kokonaisuus otettiin haltuun. Suuret kiitokset LapWallin ja Kastelli-talojen henkilöstölle, jotka sitoutuivat yhteistyön käynnistämiseen.”

Kastelli-talot on pientalorakentamisen markkinajohtaja, joka suunnittelee, valmistaa ja toteuttaa talopaketteja, muuttovalmiita omakotitaloja sekä huviloita. Se kuuluu Harjavalta-konserniin. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 544 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli noin 1 241 henkilöä. Kaikkiaan Kastelli-pientaloja on rakennettu Suomessa yli 30 000. Kastelli-talot Oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli noin 154 miljoonaa euroa ja se työllistää suoraan noin 250 henkilöä.

AJANKOHTAISTA

29/04/2024

Liikevaihto ja tilauskanta kasvoivat haastavassa markkinassa  Suluissa olevat luvut viittaavat...

11/04/2024

LapWall Oyj on julkaissut vuoden 2023 vuosi- ja vastuullisuuskatsauksensa. LapWallin...

10/04/2024

LapWall on tehnyt investointipäätöksen tehdashankkeestaan Pyhännälle. Investointi laskee osavalmistus- ja...

10/04/2024

LapWallin luottoluokitus on parantunut entisestään ollen nyt tasolla Platina (Asiakastieto)...

07/03/2024

LapWall on tehnyt investointipäätöksen tehdashankkeestaan Pyhännälle. Investointi laskee osavalmistus- ja...

07/02/2024

Strategia osoitti toimivuutensa haastavassa markkinatilanteessa Suluissa esitetyt luvut viittaavat edellisen...

Videokirjastomme

Ota kumppaniksi elementtirakentamisen edelläkävijä

LAPWALL LEKO® elementointijärjestelmä

Kattava vakioitujen tuotteiden valikoima tarjoaa mahdollisuuden elementoida rakennus kokonaisuutena. Mitä laajempi toimitus, sen nopeammin valmista paikan päällä!

LAPWALL LEKO® seinäelementit

Valikoimastamme kustannustehokkaat ratkaisut yksi- ja monikerrosrakentamiseen, sekä hybridirakentamiseen. Lopullinen seinäelementti suunnittelu aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

LAPWALL LEKO® kattoelementit

Kattoelementeillä rakennus saadaan säältä suojaan hetkessä, eikä rakennusaikaista erillistä suojausta tarvita. Kattoelementti on tehokas ratkaisu aina asuinrakennuksista suuren kokoluokan teollisuusrakennuksiin asti.

Toteutamme vuosittain yli 400 projektia