LapWall Oyj on allekirjoittanut noin 2,5 miljoonan euron sopimuksen kattoelementtiurakasta Nordec Oy:n kanssa

05/05/2022

LapWall

5.5.2022 16:00:00 EEST | LapWall Oyj | Yhtiötiedote

LapWall Oyj (“LapWall”) on allekirjoittanut noin 2,5 miljoonan euron sopimuksen Nordec Oy:n kanssa Nrep Oy:n Nurmijärvelle rakennuttaman logistiikkakeskuksen kattoelementtiurakasta. Kauppaan sisältyy kattoelementtien suunnittelu, valmistus ja asennus LapWall LEKO® -elementointijärjestelmän mukaisesti.

Kohteen elementtisuunnittelu aloitetaan heti ja tuotanto alkaa kesäkuun lopussa. Kattoelementtien asennus käynnistyy Nurmijärvellä syyskuun alussa ja kohde on LapWallin osalta valmis arviolta marraskuussa. ”Tämä nyt sovittu kattoelementtiurakka lujittaa LapWallin ja Nordecin yhteistyötä ja vahvistaa LapWallin asemaa logistiikkaterminaalien vesikattorakentajana”, kertoo LapWallin liiketoimintajohtaja Marko Kellberg.

LapWall valmistaa LEKO®-puuelementtejä, joiden toimitukseen kuuluu aina elementtisuunnittelu ja kuljetuspalvelu. Lisäksi LapWall tarjoaa puurakennesuunnittelu- ja asennuspalveluita. LapWall LEKO® -puuelementit ovat rakenneratkaisuiltaan vakioituja ja standardoituja. LapWallin tehtaat sijaitsevat Pyhännällä, Pälkäneellä ja Vetelissä.

LapWall on suomalainen puuelementoinnin suunnannäyttäjä. LapWall on siirtänyt merkittävän osan perinteisestä rakennustyömaalla tapahtuvasta rakentamisesta tuotantolaitoksessa tapahtuvaan rakentamiseen. Tämä takaa laadukkaampaa rakentamista muun muassa kuivissa olosuhteissa sekä rakennustyömaa työmaa-ajan sekä sen ympäristölleen aiheuttamien häiriöiden radikaalin vähentymisen. Yhtiön strategiana ja tavoitteena on hiilinegatiivisen liiketoiminnan kehittäminen materiaalitehokkuuden, tuotantomenetelmien ja digitaalisuuden keinoin. Yhtiö tavoittelee merkittävää orgaanista kasvua tavoitteenaan ylläpitää vahvaa kannattavuutta pitkällä aikavälillä. LapWallin liikevaihto vuodelta 2021 oli 35,5 (2020: 31,2) miljoonaa euroa ja käyttökate (EBITDA) oli 6,1 (3,7) miljoonaa euroa.

Yhteyshenkilöt:


Jarmo Pekkarinen
Toimitusjohtaja
Puh: 040 532 5694

Hyväksytty neuvonantaja
Aktia Alexander Corporate Finance Oy
Puh: 050 520 4098

AJANKOHTAISTA

29/04/2024

Liikevaihto ja tilauskanta kasvoivat haastavassa markkinassa  Suluissa olevat luvut viittaavat...

11/04/2024

LapWall Oyj on julkaissut vuoden 2023 vuosi- ja vastuullisuuskatsauksensa. LapWallin...

10/04/2024

LapWall on tehnyt investointipäätöksen tehdashankkeestaan Pyhännälle. Investointi laskee osavalmistus- ja...

10/04/2024

LapWallin luottoluokitus on parantunut entisestään ollen nyt tasolla Platina (Asiakastieto)...

07/03/2024

LapWall on tehnyt investointipäätöksen tehdashankkeestaan Pyhännälle. Investointi laskee osavalmistus- ja...

07/02/2024

Strategia osoitti toimivuutensa haastavassa markkinatilanteessa Suluissa esitetyt luvut viittaavat edellisen...

Videokirjastomme

Ota kumppaniksi elementtirakentamisen edelläkävijä

LAPWALL LEKO® elementointijärjestelmä

Kattava vakioitujen tuotteiden valikoima tarjoaa mahdollisuuden elementoida rakennus kokonaisuutena. Mitä laajempi toimitus, sen nopeammin valmista paikan päällä!

LAPWALL LEKO® seinäelementit

Valikoimastamme kustannustehokkaat ratkaisut yksi- ja monikerrosrakentamiseen, sekä hybridirakentamiseen. Lopullinen seinäelementti suunnittelu aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

LAPWALL LEKO® kattoelementit

Kattoelementeillä rakennus saadaan säältä suojaan hetkessä, eikä rakennusaikaista erillistä suojausta tarvita. Kattoelementti on tehokas ratkaisu aina asuinrakennuksista suuren kokoluokan teollisuusrakennuksiin asti.

Toteutamme vuosittain yli 400 projektia